Limarska radnja “Limar Plus” je nastala 1996 godine. U početku to je bila mala zanatska radionica sa dva zaposlena člana. Svojom upornošću i kvalitetom uspeli smo da prerastemo u firmu koja danas pokriva celu teritoriju Vojvodine i zadovoljava tačnošću i cenom svoje klijente.

Posedujemo sopstveni prostor za rad, savremene mašine, vozni park i stručnu radnu snagu sa kojom možemo da ispunimo sve želje i potrebe naših klijenata. Trenutno imamo više zaposlenih majstora i pomoćnika, a po potrebi se angažuje i dodatna radna snaga.

“Limar Plus” je svojim kapacitetima u mogućnosti da prati više građevinskih firmi bez obzira na obim posla, kvalitetom, tačnošću, vremenom.

Usluge i proizvodi koje nudimo su:
1. Projektovanje i izrada metalnih hala po principu ključ u ruke
2. Izrada i montaža svih vrsta profila u građevinskoj limariji
3. Izrada i montaža građevinske limarije za industrijske objekte, stambene kuće, zgrade, poslovne prostore i hale
4. Izrada svih vrsta oluka i cevi, iksni, ležećih uvala, opšivanje krovnih prozora, opšivanje dimnjaka, pokrivanje kupola, snegobrani, nadzidnjaci, izrada i postavljanje trapeznog lima, postavljanje panela

Fotografija0131

U sastavu našeg proizvodnog asortimana nalaze se različiti modeli limenih krovnih pokrivača za ravne i ovalne površine:

– trapezni lim većeg koraka 37/200
– trapezni lim manjeg koraka 17/200
– crepni lim (lim u obliku crepa)
– panelni pokrivači raznih debljina (od 30 mm do 160 mm)

Izrađujemo okrugle, kvadratne i pravougaone oluke sa širokim izborom dimenzija, boja i materijala a svi iz komada od 6 metara.

Materijale koje koristimo pri izradi građevinske limarije su: plastificirano pocinkovani lim, pocinkovani lim, bakarni lim i aluminijumski lim. Uz svaki materijal koristimo propisanu obradu i propratni namenski materijal.

Svu građevinsku limariju izrađujemo od materijala po želji klijenta. Za sve svoje proizvode “Limar Plus” daje višegodišnju garanciju.

Želimo da napomenemo da usko sarađujemo sa firmama koje su specijalizovane za visinske radove.

Dugogodišnji rad i profesionalni pristup realizaciji projekata rezultovao je velikim brojem zadovoljnih klijenata kako u privatnom tako i u industrijskom sektoru.